Stigla keramika

Konačno! Keramičar bi trebao krenuti s poslom sljedeći tjedan.

Nevjerojatno je da smo mjesecima kombinirali razno-razne pločice da bi na kraju odustali od svega i uzeli pločice koje prije nismo ni registrirali. Možda ćemo i laminat odabrati na isti način, tko zna.

Međutim, da ne bi sve bilo kako treba, par pločica je puknulo u transportu. Nema problema, imamo ih dovoljno da keramičar može dovršiti posao, a mi ćemo u međuvremenu zamjeniti puknute pločice.

Nedostaje još 4 kvadrata dekorativnih pločica za tuš kabinu (slične gornjima, samo drugi oblik) jer su isporučili krivi model. Ispravne pločice su već stigle u trgovinu, samo ih moramo preuzeti. Cijena ovog zadovoljstva je prava “sitnica” (knedla mi je u grlu dok ovo pišem): 13.800kn za 60-ak kvadrata. Na to još ide oko 5000kn za keramičara, ljepilo i lasjne.

Tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stigla keramika

  1. Ne laminat pobogu… Tako krasna nova kuća a stavili bi laminat. Čak i najjeftiniji, najtanji parket koji možete naći na tržištu je bolja solucija od laminata IMO. Toplina i mekoća nasuprot hladne tvrdoće koja još i zvoni kad se hoda. Mi smo uzeli najjeftinije što smo našli: jasen lamel parket 8mm u Spačvi, bio je oko 39 kn/m2. Sa lakom, ljepilom i majstorom ispao je po cijeni malo boljeg laminata a razlika je nebo i zemlja. Pozdrav.

  2. Nenad says:

    Koje su to plocice? I cijena ako moze

    • arcom says:

      Ceramiche Piemme, serija Uniquestone, boja titanium. Točnu cijenu ne znam, ali cca. 220kn/m2 za zidne i 270kn/m2 za podne (sa popustom).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.